Ervaring delen

Ervaring delen - heel waardevol

Ontwikkeling staat nooit stil.....

Daarom doe ik ook mee met het ervaringsonderzoek en ben ik vindbaar op Zorgkaart Nederland. Mijn hartelijke dank aan iedereen die zijn waardering geeft, achterlaat en meewerkt bij dit onderzoek!!


Door het delen van jullie ervaring bij mij in de praktijk en via onafhankelijke kanalen zoals Zorgkaart Nederland, krijg ik inzicht en een spiegel voorgehouden over mijn handelen. Deze spiegel is heel waardevol. Hiermee kan ik vanuit een ander perspectief naar mijzelf kijken, leren en waar nodig veranderingen doorvoeren.  


ZorgRespons- ontvang digitaal in je mailbox de vragenlijst

Ervaringen delen is anoniem.  Met deze gedeelde ervaringen krijgen ook zorgverzekeraars inzicht over de ervaringen in de praktijk.


Zorgkaart Nederland - zelf online in te vullen

Anoniem delen van jouw ervaring met ander zoekende.                                       

Enkele uitgesproken en gedeelde ervaringen bij mij in de praktijk / vragenlijsten

Op een speelse manier naar boven krijgen wat er al is. Dat is de positieve begeleiding en kracht die ik bij Sandra ervaar. Met een gevulde toolbox ga ik naar huis om aan de slag te gaan.”


S. 45 jaar

Als je hoofd vol zit met het verleden dan kan je praten praten praten, maar nu ik het zie word ik stil.....De tekening en de uitleg van Sandra hierbij geeft mij heel veel inzichten.


Ina, 53 jaar

Luisterde goed, duidelijke uitleg, prettig in de omgang. Gaf snel resultaat.


Fijne herinneringen aan waardevolle gesprekken in een leerzame periode.

Goed aanvoelend wat je als patiënt /cliënt bedoeld


Prettige gesprekken, snel tot de essentie zonder veel omwegen. Ik heb al veel therapieen en behandelingen gehad, maar Sandra luistert voor het eerst echt. Haar werkwijze is uniek en prettig. Eindelijk heb ik het gevoel dat ik het aan kan


T.

Heerlijk om de ontspanning weer te voelen en te beseffen dat mijn lichaam (op andere plekken) kan ontspannen ondanks de pijn. Er wordt naar mijn hele lijf gekeken en dat maakt het prettig om hier heen te gaan en niet meer naar therapieën en ziekenhuis. Dit is het complete plaatje.


Irma

Sandra werkt heel doelgericht en doel bewust. Het zijn niet zomaar oefeningen en adviezen. Haar uitleg met metaforen zijn zeer verhelderend. Haar werkwijze heb ik ervaren als harmonie brengen in mijn voelen, bewegen en beleven. Ik ben mijzelf meer gaan leren kennen, ik leef nu mijn "2e natuur" en heb weer energie.


Anna

Als je functioneren in het dagelijks leven wordt beperkt door spanningen blijf daar dan niet mee lopen. Neem net als ik de stap en zoek hulp, ook al denk je dat niemand je kan helpen. Spanningen kunnen tot heel veel lichamelijke klachten leiden. Soms was ik de wanhoop nabij maar zover hoe  je het niet te laten komen. Ga een gesprek aan met Sandra en vertel haar je verhaal. Je zult zien dat het eenvoudiger is dan het lijkt. Stap voor stap zijn we samen door het proces gegaan en nu, 4 mnd later, voel ik me een ander mens. Ik wilde dit even delen om degene die nog twijfelt en niet weet wat te doen een steuntje in de rug te geven. Probeer het , je zult er geen spijt van krijgen.

 

R.T.

Ik vind het enthousiasme waarmee Sandra de lessen brengt erg aanstekelijk”.


 Juf Chantal | DURV! school

“Omdat bij verkeerd zitten de klachten er langzaam in sluipen, vinden wij het belangrijk onze mensen hierin in goed en praktisch advies te voorzien. Sandra helpt ons daarbij en geeft waar nodig extra oefeningen en hulp. Goed praktisch advies aan de medewerkers | waar nodig ondersteunt met oefeningen en uitleg. Advies aan organisatie voor gebruik van hulpmiddelen en uitlenen daarvan | Prettige en duidelijke samenwerking.


Mark Rood | Stemar Engineering bv

“Sandra heeft mijn ogen weer geopend, mij weer terug op de rails gezet. Ik heb haar begeleiding als een handreiking ervaren. Zij heeft mij "aan de hand meegenomen", meegelopen en weer losgelaten.


B.S.

LIMMEN

Zonnedauw 4D
1906 HA Limmen


ma:  13:00-21:00

do:    10:00 -14:00

AKERSLOOT

Julianaweg 20

1921 BG Akersloot


wo:   9:00-17:00 

IN de NATUUR

Castricum e.o.vr: 9.30-12.00

weekend in overleg 

CONTACT

24/7 bereikbaar 

www.natuurlijklichaamskracht.nl


072-505 51 61   |   06 - 49 91 70 37