Burnout

Burn-out | Bore-out - wat te doen?

De meeste mensen kennen de term burn-out. Vele minder mensen kennen de term bore-out. Bij burn-out, opgebrand door te veel of te intensief bezig zijn met.... heb je te veel energie "verbruikt" en heeft het lichaam te weinig tijd gehad om de verbruikte energie weer op te laden. Bij bore-out is het dat je geen energie meer krijgt van.... waardoor je een te kort aan energie ervaart. Verveling of geen uitdaging zien in.. zijn dan meer oorzaken voor de energielek.


Bij beide is het belangrijk om voor jezelf na te gaan waar je energieverliest en waarvan je (nog) energie krijgt. 


Begeleiding 

  • Inzicht in energiegevers en energievreters
  • Leren ontladen en opladen, beide gericht op het herstellen van je balans
  • Energie weer voelen en kunnen reguleren

Naast het lichamelijke herstel is daar ook aandacht voor jou als persoon. Waar wordt jij gelukkig van, wat geeft jou energie en op welke manier houdt jou dat in balans. Wat zijn je waarden en normen vanuit waar je leeft. Welke verbinding voelt fijn? Hoe kom jij zoveel mogelijk tot ontwikkeling en groei. (E)IK-aandacht is zeker een onderdeel bij de begeleiding van burn-out en bore-out. Ervaringen


   "Sandra heeft mij leren dalen en klimmen. Het leven is niet altijd geweldig, 

    maar ik kan nu beter met "de stroom" van het leven mee gaan."  (Mia)
   "Sandra heeft mij geleerd om situaties vanuit een ander perspectief te                      bekijken. Door te leren kijken in de spiegel en te reflecteren. Dit gaf mij                  inzicht en overzicht en ook de realisatie dat ik andere niet maar mijn hand              kan zetten. Dit is voor mij heel belangrijk geweest en waardevol. Vanaf de              eerste keer bij Sandra voelde ik mij opknappen. Het heeft mij heeft veel rust,            kracht en energie gegeven, waar ik heel blij mee ben en wat voor mij heel                goed is geweest. Zowel de oefeningen als gesprekken doen mij heel goed." 

       (J. 54 jaar)


 

LIMMEN

Zonnedauw 4D
1906 HA Limmen


ma:  13:00-21:00

do:    10:00 -14:00

AKERSLOOT

Julianaweg 20

1921 BG Akersloot


wo:   9:00-17:00 

IN de NATUUR

Castricum e.o.vr: 9.30-12.00

weekend in overleg 

CONTACT

24/7 bereikbaar 

www.natuurlijklichaamskracht.nl


072-505 51 61   |   06 - 49 91 70 37